Tjänster

SCENSHOW

En mix av trolleri, humor och interaktion med publiken. Scenhowen är utformad för att passa bra i samband med högtidsdagar, fester, kickoffs, konferenser och event. Den sätter en extra touch på ditt arrangemang och blir till en spännande och engagerande upplevelse. Anpassningsbar för både små och medelstora sällskap.

MINGELMAGI / CLOSE-UP

Magi på riktigt nära håll, ofta i åskådarnas egna händer. Stelhet och kallprat byts ut mot spännande happenings som ser till att deltagarna förvånas, börjar prata och lär känna varandra. En isbrytare som blir en "snackis" på festen - i samband med välkomstdrinken eller som härlig överraskning vid borden lagom till att desserten serveras.

BRÖLLOPSMAGI

Att välja underhållning till ditt livs viktigaste dag.

Med magi ser jag till att göra dagen oförglömlig. Jag roar dina gäster medan de slappnar av och får njuta av välkomstdrinkarna. Jag hjälper dig bryta isen så att gästerna har roligt. De slappnar av och njuter av stämningen, även om en del av de inbjudna kanske inte känner varandra.


Dina gäster är värda att få en riktigt härlig och garanterat spännande upplevelse.

BARN- OCH FAMILJESHOW

Trolleri blandat med bus, fart, färg och ballongfigurer i en föreställning som kan spelas på många scener: från barnkalas till öppna förskolan. Blandat med tokerier och humor blir den till en härligt positiv händelse där alla (då inte minst de vuxna) har väldigt roligt tillsammans.


Spännande, roligt, busigt och magiskt!