Tjänster

SCENSHOW

En mix av trolleri, humor och interaktion med publiken. Scenhowen är utformad för att passa bra i samband med högtidsdagar, fester, kickoffs, konferenser och event. Den sätter en extra touch på ditt arrangemang och blir till en spännande och engagerande upplevelse. Anpassningsbar för både små och medelstora sällskap.

MINGELMAGI / CLOSE-UP

Magi på riktigt nära håll, ofta i åskådarnas egna händer. Stelhet och kallprat byts ut mot spännande happenings som ser till att deltagarna förvånas, börjar prata och lär känna varandra. En isbrytare som blir en "snackis" på festen - i samband med välkomstdrinken eller som härlig överraskning vid borden lagom till att desserten serveras.

BRÖLLOPSMAGI

Att välja underhållning till ditt livs viktigaste dag är svårt. Med magi ser jag till att göra dagen spännande och oförglömlig. Jag roar dina gäster medan de slappnar av och får njuta av välkomstdrinkarna. Jag hjälper dig bryta isen, så att gästerna har roligt. De slappnar av och njuter av stämningen, även om en del av de inbjudna kanske inte känner varandra. Kan det nu bli så mycket bättre ?

 

Att skapa avslappnad, bra stämning är ryggraden i alla lyckade aktiviteter. En ny undersökning visar att 88% av nygifta kvinnor önskar att de hade lagt mer energi på att ordna bättre underhållning till sitt bröllop. Så här är det:.

 

Allt du ordnar kräver omsorg. Oavsett om det handlar om en häftig DJ, bra magi eller skön musik - dina gäster är värda att få en riktigt härlig och garanterat spännande upplevelse. Jag hjälper dig gärna och har referenser!

BARN- OCH FAMILJESHOW

Trolleri blandat med färg, fart, färg och ballongfigurer i en föreställning, som kan spelas på många scener: från barnkalas till öppna förskolan. Blandat med tokerier och humor blir den till en härligt positiv händelse där alla (då inte minst de vuxna) har väldigt roligt tillsammans.

Spännande, roligt, busigt - och magiskt!

Det blir så mycket bättre ...

 

Boka magisk underhållning med upplevelser och humor till ditt arrangemang. En blandning av trolleri, överraskningar, förvåning och interaktion med publiken gör att magi blir den givna "snackisen", det som effektivt bryter isen på festen och får gästerna att slappna av.

 

Oavsett om det gäller födelsedag, ett bröllop eller ett företagsevent så finns det många alternativ.

 

Varmt Välkommen! /Klas

Ett litet urval av referenser:

 

Tjustbygdens Sparbank, Västervik

Skandia Bank och Försäkring, Stockholm

LinkedIn Sverige

Hälsouniversitetet, Linköpings Universitet

Tele2 Sverige AB

Elektroskandia Sverige AB

Engströms Bil, Volkswagen Sverige AB

Hyresbostäder AB

Strømmen Storsenter, Lillestrøm, Norge

Östgöta Correspondenten, Linköping

Graflunds AB, Linköping

Mjölby Cityförening

Clas Ohlson, Insjön

Gryts Varv och Marina AB, Valdemarsvik

Klockaretorpets Skola

Vemdalens Turistbyrå - Ski Resort

Astrid Lindgrens Värld, Vimmerby

BAT Sweden/Denmark, Köpenhamn

Följ Klas på Facebook

 

Följ med och se vad som är aktuellt just nu. Här hittar du länkar till Facebook och LinkedIn där du är välkommen att följa, gilla och kommentera det som händer.

Copyright © 2018 Klas Magic Entertainment | All Rights Reserved | Privacy Policy |